طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب
- جمعه, ۷ آبان ۱۳۹۵، ۰۲:۲۸ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب
موادلازم برای تهیه ته چین مرغ :
برنج آبکش شده :◊: سه لیوان
زرده تخم مرغ :◊: دو عدد
ماست :◊: نصف لیوان
زعفران دم کرده :◊: نصف لیوان
سینه مرغ پخته و ریش شده :◊: 1 عدد
طرز تهیه ته چین مرغ:
گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند, آب مرغ را جدا کنید و پش از درآوردن استخوانهای آن, مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید.
( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد ).