تفریحی

بایگانی

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی:

آبگوشت بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی استان همدان به شمار می‌رود.

ویژگی آبگوشت بزباش به سبزی های معطر در آن است.

این آبگوشت یک غذای ایرانی بسیار مقوی است که برای تمامی سنین مناسب می باشد.

می توان هنگام سرو این آبگوشت، گوشت و حبوبات و سبزیجاتِ آن را جدا کنیم و آنها را در یک ظرف جداگانه با گوشت کوب بکوبیم تا تبدیل به گوشت کوبیده شود.

طرز تهیه آبگوشت بزباش,روش پخت آبگوشت بزباش,آبگوشت بزباش

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بزباش:

گوشت آبگوشتی (به همراه دنبه) :◊: نیم کیلوگرم

سبزی (تره ,جعفری ,شنبلیله) :◊: نیم کیلو گرم

لوبیا قرمز یا لوبیا سفید :◊: 1 پیمانه

پیاز :◊: 1 عدد

لیمو عمانی :◊: 4 عدد

سیب زمینی :◊: 4 عدد

طرز تهیه آبگوشت بزباش:

لوبیا را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

لیمو عمانی ها را هم در مقداری آب بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

گوشت را به همراه پیاز و لوبیا ها در قابلمه ای بگذارید.مقداری اب بریزید و بگذارید روی حرارت تا آب جوش بیاید و مواد پخته شوند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی