تفریحی

بایگانی

آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر


آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر

ماهی سوخاری انگشتی,روش پخت ماهی سوخاری انگشتی,طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی

مواد لازم ماهی سوخاری انگشتی: برای 2 نفر

فیله ماهی  :◊: 2 عدد

تخم مرغ :◊: 1 عدد

آرد سفید :◊: مقداری

پودر سوخاری :◊: مقداری

آبلیمو  :◊: 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 :◊: عدد

طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی:

برای تهیه این غذا ابتدا فیله ماهی ها را باریک برش بزنید. پیاز رنده شده و نمک وفلفل و آبلیمو و پودر سیر رو به ماهی ها زده و میگزاریم نیمساعت توی یخچال بمونه تا ماهی مزه دار بشه.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی