تفریحی

بایگانی

طرز تهیه قلیه ماهی غذای محبوب و عالیه جنوب ایران:

ماهی سرد و تر است  گشنیز و رب انار نیز سرد و خشک است

 و فقط  شنبلیله موجود در قلیه جزو مواد  گرم و خشک است .

مواد لازم برای قلیه ماهی:

ماهی بدون تیغ :◊: 1 عدد

گشنیز :◊: 400 گرم

 شنبلیله :◊: 100 گرم

  پیاز :◊: 2 عدد

سیر :◊: 5 حبه

طرز تهیه قلیه ماهی:

سبزی ها را تمیز کنید و بشویید ، پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن بریزید یا با چاقو ساطوری کنید تا خوب خرد و ریز شود

ماهی را پاک کرده و به قطعات دلخواه قطعه کرده و کمی نمک و فلفل روی ماهی بپاشید و کناری قرار دهید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی