تفریحی

بایگانی

 طرز تهیه آبگوشت دو دار.آبگوشت دوگوله دار اراکی ها

طرز تهیه آبگوشت دو دار,آبگوشت دو دار,روش پخت آبگوشت دو دار

آبگوشت دودار (دوغ دار) از غذاهای محلی استان لرستان و شهر اراک است. گوشت و بادمجان در کنار یکدیگر طعم خوبی به این غذا می دهند.

این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود

مواد لازم برای آبگوشت دودار:

    گوشت ماهیچه یا سردست :◊: 1 کیلوگرم

    پیاز :◊: 2 عدد

    نخود :◊: ۱ پیمانه

    لوبیا سفید :◊: ۱پیمانه

    بادمجان  :◊: ۳ عدد

سیر :◊: 2 حبه

    سیب زمینی :◊: ۱ عدد(در صورت تمایل)

طرز تهیه آبگوشت دودار:

ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.

گوشت را به قطعه های درشت برش داده و خوب بشویید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی