طرز تهیه خورشت قرمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات روغن انداختن خورشت
- چهارشنبه, ۵ آبان ۱۳۹۵، ۰۴:۲۸ ب.ظ
- ۰ نظر
طرز تهیه خورشت قرمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها:
مواد لازم برای تهیه خورشت قرمه سبزی:
گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته /گوساله :◊: نیم کیلو
سبزی قورمه سبزی( شامل تره، جعفری، کمی برگ چغندریا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شنبلیله ) :◊: 1 کیلو گرم
لوبیا چیتی :◊: یک سوم لیوان
پیاز :◊: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی :◊: 4 عدد
طرز تهیه خورشت قرمه سبزی:
برای پخت قورمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده در روغن زیاد سرخ کنید.
هنگامی که پیاز ها طلایی شدند گوشت های خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید.
لوبیا چیتی را از قبل در آب خیسانده و بگذارید تا کمی بجوشد،سپس آب آن را خالی کنید.تا نفخ آن گرفته شود.