تفریحی

بایگانی

روش تهیه میرزا قاسمی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

روش تهیه میرزا قاسمی خوشمزه غذای اصیل گیلانی:


طرز تهیه میرزا قاسمی,آموزش پخت میرزا قاسمی,روش تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم برای طبخ میرزا قاسمی:

بادمجان کباب شده :◊: 5 عدد متوسط

تخم مرغ :◊: 3 عدد

گوجه فرنگی تازه :◊: 2 عدد

سیر :◊:4 حبه

روغن ، فلفل و نمک :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی :

در ابتدا بادمجان ها را  روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند.

یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض  قرار دهید و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی